پاسخگویی واحد ارتباط با مشتری
ضمانت اصالت و کیفیت کالا
خرید بدون واسطه و مستقیم از فیض
ارسال به سراسر کشور در اسرع وقت
عودت با تعویض کالای معیوب
حجم محصول | 300 سی سی |
---|---|
وزن محصول | 300 گرم |
طبع محصول | گرم |
تعداد در کارتن | 24 عدد |
دسته بندی | عصاره ها |
بادَرَنجبویه یا بادَرَنگْبویه یا وارَنگبو (Melissa officinalis) گیاهی است معطر و علفی. این گیاه از راسته لبگلیها (Lamiales) و تیره نعنائیان (Lamiaceae) است.
برداشت این گیاه معمولا در اواخر اردیبهشت، قبل از ظهور گل ها انجام می شود. برگ ها و سرشاخه ها پس از برداشت، در جریان هوا قرار می گیرند تا به سرعت خشک شوند و پس از آن در محل تاریک و خشک نگهداری می گردند.
این گیاه بومی مناطق مدیترانه ای است و در اروپا و آسیا نیز انتشار دارد. در ایران در کنار مجاری آب ها و مناطق اطراف تهران، در شمال ایران در رشت و اطراف آن ، رودبار و در آذربایجان و مناطق شرقی ایران و استان های غربی می روید.
ساقههای آن چهارگوش بوده و کمی کرکدار است و به بلندی سی تا هشتاد سانتیمتر میرسند. برگهای زرد مایل به سبز آن به شکل بیضی و یا قلب هستند و لبه آنها دندانه دندانه است. وقتی برگها له شوند، بوی لیمو شیرین از آنها متصاعد می شود.
از اواخر تابستان تا اواسط پاییز، سنبله گل های کوچک بادرنجبویه به رنگ زرد که بعدا به صورتی کم رنگ یا سفید تبدیل میشوند، ظاهر میگردد.
از نظر ترکیبات شیمیایی در اندام سبز این گیاه موادی مانند اسیداولئیک، سیترال، ژرانیول و رزماری اسید وجود دارد. این گیاه دارای اسانس روغنی فرار است که به عنوان منبع غنی از سیترال است.
همچنین در برگ های بادرنجبویه تانن ها وجود دارند. از دیگر ترکیبات آن می توان لیمونن و فلاونوئیدها را نام برد.
روزی سه بار یک قاشق غذاخوری در نصف استکان آب ولرم بعد از غذا