رنگ عامل بسیار مهمی در کنار طعم و بافت محصول برای یک محصول است. رنگهای طبیعی از استخراج رنگ دانههای موجود در گیاهان تولید میگردند. رنگهای طبیعی خوراکی نه تنها آثار زیان بار و مخاطرات جدی رنگهای مصنوعی را ندارد، بلکه غالبا دارای اثرات بسیار مفیدی برای سلامت انسانی میباشند. تحقیقات نشان میدهد پیگمانهای طبیعی به غیر از خاصیت رنگدهی دارای اثرات مثبت نظیر اثرات آنتیاکسیدانی، ضد سرطانی و کاهش بیماریهای قلبی- عروقی هستند. بر همین اساس استفاده از رنگهای طبیعی خوراکی به جای رنگهای شیمیای مضر و خطر ساز میتواند نقش مهمی در ارتقاء سلامت جامعه و پیشگیری از سرطانها داشته باشد.
مجتمع فرآورده های کیاهی فیض با تکیه بر باور خود به تولید محصول گیاهی و سالم در ساخت شربت ها و نوشیدنی های گیاهی از رنگ های خوراکی طبیعی استفاده کرده تا محصولی 100 درصد سالم و گیاهی و منحصربفرد به بازار عرضه کند.